Företagsevent

DAGS ATT PRESENTERA något viktigt, kanske något som behöver firas eller en ny produkt som ska presenteras? Vi på Upplev planerar och genomför gärna ert företagsevent med fingertoppskänsla.

Upplevs elbilar

Tillsammans skapar vi er aktivitet, från första mötet till slutstädning, såklart alltid med största fokus på budget och era önskemål.

KANSKE VILL DU skapa aktiviteten för era främsta kunder, en personalresa till okänt mål eller bara jobba för att stärka ert företagsnamn genom aktivitet på hemmaplan. Bara ett problem, tiden räcker inte till och du blir stressad av all planering! Det är där och då du slår oss på Upplev en signal!

TILLSAMMANS MED VÅRT andra ben, Mediehuset, skapar vi den ultimata upplevelsen oavsett vad du kan tänkas behöva i form av utskick, inbjudningskort, vepor eller flaggor, bara för att nämna något.

VI FILMAR, FIXAR allsång, sittplatser, ballonger till barnen och ordnar miljön om så önskas. Skjutsar, bokar hotell, fixar ljud, underhållning,
mat, dryck och personal. Vi på Upplev håller ihop, paketerar och garanterar det viktigaste av allt, den röda tråden i tid och helhet.

Företagsskoj med Upplev helt enkelt